Back to All Events

Winemaker dinner with Etienne Loew

freda_138_jo-1004044.jpg

Alsace ja jokirapu-viikkoja vietetään Sushibar + Winessa 14.8-29.9! Alsace-teema keskittyy pääasiassa yhden tuottajan, Etienne Loewin valkoviinien ympärille. Tiistaina 27.8. klo 19 järjestämme winemaker dinnerin Korjaamon Sushibar + Winessa. Illan aikana tarjoilemme viiden ruokalajin ja viiden viinin illallisen, jonka yhteydessä Etienne opastaa meidät syvällisemmin viiniensä maailmaan. Illallisen hinta on kokonaisuudessaan 65€. Osta liput illalliselle lahjakorttikaupastamme: http://lahjakortti.we-are.fi/shop/product/SushibarWinemaker

Etiennen ja Carolinen tarhoilla kasvaa useita alsacelaisia rypälelajikkeita. Kaikkien tarhojen rypäleet poimitaan käsin ja 80% tarhoista kasvaakin rinteillä, minkä vuoksi mekaaninen sadonkorjuu olisi mahdotonta.

Vuodesta 1996 alkaen tilan viininvalmistuksen puikoissa on ollut vilpitön ja intohimoinen Etienne Loew yhdessä vaimonsa Carolinen kanssa. Valmistuttuaan enologiksi Dijonin yliopistossa Etienne sai 7 hehtaaria viinitarhoja isältään, ja vuosi vuodelta on kasvattanut tarha-alueitaan 12 hehtaariin.

Etiennen tarhatyöskentelyn ja kellarityöskentelyn kulmakivinä ovatkin kärsivällisyys ja rauhallinen pitkäjänteisyys.

Varmista paikkasi illalliselta ostamalla liput osoitteesta: http://lahjakortti.we-are.fi/shop/product/SushibarWinemaker

Ilmoittautuminen illalliselle on sitova, maksu tapahtuu varauksen yhteydessä. Ilmoitathan allergioista ja erikoisruokavalioista varauksen tehtyäsi sähköpostitse iisa@sushibarwine.fi