Back to All Events

Winemaker dinner with Carolin Spanier-Gillot

Riesling ja Spätburgunder -viikkoja vietetään Sushibar + Winessa 6.5-20.6! Haluamme kunnioittaa näitä meille erityisen rakkaita viinejä järjestämällä Winemaker -dinnerin viinien supertaiturin Carolin Spanier-Gillotin kanssa keskiviikkona 22.5 klo 19.30 Korjaamon Sushibar + Winessa. Illan aikana tarjoilemme viiden ruokalajin ja viiden viinin illallisen, jonka yhteydessä Carolin opastaa meidät syvällisemmin viinien maailmaan.

Carolin Spanier-Gillot tekee viiniä yhdessä miehensä Hans Olivierin kanssa eteläisessä Rheinhessenissä. Viinitilallaan he valmistavat mm. meidän ikiomaa ja paljon kehuja kerännyttä Sushibar + Winen luomu Rieslingiä! Pariskunnalta ei meriittejä puutu – viimeisimpänä he nappasivat "Saksan vuoden viinintekijä" -tittelin Vinum WineGuide Deutschland -julkaisulta 2018. Carolin valittiin myös vuonna 2015 Falstaffin vuoden viinintekijäksi.

-------------------------
MITÄ? Winemaker -dinner with Carolin Spanier-Gillot
MISSÄ? Sushibar + Wine Korjaamo
MILLOIN? Ke 22.5 klo 19.30
PALJONKO? 65€, sisältäen viinipaketin.
MITEN? Varaa paikkasi: https://bit.ly/2WiIAAJ ja kirjoita varauksen viestiksi: "Winemaker".
Ole nopea, sillä vain 20 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Later Event: August 27
Winemaker dinner with Etienne Loew