Sushikurssit

 

SUSHIBAR+WINE SUSHIKURSSIT

Oletko aina miettinyt, mikä sushin tarina on historian havinoista meidän lautasillemme? Haluatko oppia tekemään makeja ja nigirejä keittiömestarin opastuksella? Varaa paikkasi Sushibar+Winen sushikurssille! Pääset kuulemaan sushin salat, taiteilemaan itse sushiannoksia ja viettämään innostavan kurssihetken rennossa tunnelmassa. Järjestämme sekä avoimia kursseja että yksityisiä kursseja yrityksille & ryhmille.

KESÄN 2019 AVOIMET KURSSIT:

KESKIVIIKKO 21.8. KLO 17:30 SUSHIN PERUSTEET / SUSHIBAR+WINE KORJAAMO

Perehdymme kurssilla sushin valmistuksen perusteisiin keittiömestarimme opastuksella. Kurssi soveltuu kaikille jotka ovat kiinnostuneita sushista, et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta sushin valmistamisesta.

Sushikurssin aikana käymme läpi sushin historiaa ja nykypäivää, valmistusvälineet, valmistustavat ja pääsemme ihan kirjaimellisesti käsin kiinni annosten tekemiseen. Kurssin lopuksi nautimme yhdessä valmistamamme sushit. Kurssin kylkeen on myös mahdollista ostaa juomapaketti, joka on räätälöity kurssille sopivaksi.

Kurssille ei tarvitse ottaa mukaan mitään tarvikkeita. Saatte meiltä kurssin ajaksi kaikki välineet, joita kurssilla tarvitaan sekä essut suojaamaan. Kurssin kesto on noin 2,5 - 3 tuntia.

Huom! Kurssin toteutumiseksi edellytämme vähintään 6 henkilön ryhmää. Mikäli kurssin koko jää alle 6 henkilön niin kurssi toteutetaan jonain toisena yhdessä sovittuna ajankohtana.

SUSHIKURSSIT YRITYKSILLE:

Järjestämme myös yksityisiä sushikursseja yrityksille ja ryhmille! Yksityiset kurssit voidaan järjestää Korjaamon tiloissa, mutta tulemme myös mielellämme luoksenne. Sushikurssi on loistava ohjelmanumero yrityksen virkistäytymispäiville, pikkujouluihin tai vaikka kavereiden polttareille!

Kurssit onnistuvat myös tarvittaessa englanniksi, venäjäksi tai viroksi.

Pyydäthän rohkeasti tarjouksen alla olevan lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:
contact@we-are.fi tai soittamalla numeroon: 050 5611 625 (arkisin klo 9-17:00).


OTA YHTEYTTÄ: