SB+W goes international!

Sushibar + Wine goes international

Sushibar + Wine is expanding abroad 2020! 

We are super excited to announce that the next Sushibar + Wine will open it’s doors outside of Finland in 2020! We are not yet ready to announce the country or the city, but you can always make good guesses.

Koska Sushibar + Winen asiakkaat ovat olleet meille aina enemmänkin ystäviä, me haluttiin järjestää arvonta, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa sinulle ja kaverillesi matkat vuonna 2020 ulkomaille avattavan Sushibar + Wine -ravintolan avajaisjuhliin! Voit osallistua arvontaan Facebookissa ja Instagramissa kommentoimalla ja tykkäämällä arvontakuvasta. Arvontakuvat löydät täältä: Instagram ja Facebook

Arvonnan säännöt:

Arvotaan yksi palkinto, joka sisältää matkaliput Helsingistä kahdelle avajaisjuhliin sekä osallistumisen avajaisjuhliin. Palkinnon arvo 200€. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Osallistujan pitää olla yli 18-vuotias. Kilpailuun voi osallistua sekä Instagramissa että Facebookissa kommentoimalla kilpailukuvaan. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun sekä Instagramissa että Facebookissa. Voittaja arvotaan molempien kuvien osallistuneiden kesken. Facebook tai Instagram eivät ole osallisena arvonnassa. Olemme yhteydessä voittajaan yksityisviestillä Facebookin tai Instagramin kautta. Ellei voittajaa tavoiteta 10 päivän kuluessa tai hän on estynyt kyseisinä päivinä osallistumaan palkintomatkalle, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan. Kuvaamme matkalta materiaalia sosiaaliseen mediaan. Kisan voittaja hyväksyy tämän ehdon osallistumalla arvontaan. Voittajan nimi mainitaan arvontapostauksessa voittajan tavoittamisen jälkeen.

Sushibar Restaurants Finland Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Sushibar Restaurants Finland Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Järjestäjällä on oikeus muuttaa, jatkaa tai keskeyttää kilpailu järjestäjän päätöksellä teknisen ongelman tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei tässä tapauksessa ole oikeutta korvaukseen.

Arvonnan järjestäjä: Sushibar Restaurants Finland Oy
Arvonta-aika: 5.9.2019-7.10.2019, Arvonta suoritetaan 8.10.2019.