Gala_25819_JO-09079.jpg

About

ABOUT

Sushibar + Wine yhdistää käsityösushin, skandinaavisen muotoilun ja orgaaniset viinit iloiseksi kokonaisuudeksi. Tarjoilemme asiakkaillemme ensiluokkaisista, tilauksesta valmistettua sushia ”first in, first served” -periaatteella lounaasta illalliseen saakka. Toimintamme kulmakivi on jatkuva kehitys koko tiimimme voimin, paikallisia olosuhteita ja sesonkeja kunnoittaen. Konsepti on lähtökohtaisesti paikallinen: jokaisella Sushibarilla on oma, alueen ominaispiirteistä ja tunnelmasta nouseva luonteensa. Sushibar kehittyy jatkuvasti. Päätökset tehdään yhdessä henkilökunnan kanssa, ympäristökysymykset huomioiden.

Meille on kunnia-asia, että Sushibar tarkoittaa laatua ja mielenkiintoisia tuotteita sekä ruoka-, että juomapuolella. Suomi ja Japani jakavat yhteisiä esteettisiä mieltymyksiä: Sushibar laajantaa tätä ajattelumallia muotoilusta myös ruoan puolelle. Rohkeista yhdistelmistä syntyy tasapainoinen kokonaisuus.

Sushibarin henkilökunta on konseptin sydän. Käyttämämme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, ja haemme jatkuvasti parempia tapoja toimia. Viinien kohdalla luotamme talon omaan osaamiseen ja maahantuontiin. Uskomme huolella valmistettuihin tuotteisiin, jotka paljastavat maistajalle alkuperänsä. Samalla tapaa, yksityiskohtia hiomalla, takaamme myös ruoan ensiluokkaisuuden.

Tervetuloa syömään tai lasilliselle!

Terveisin,
Sushijengi

Kauppalehti Achievers 2019

Kauppalehti Achievers 2019

Kauppalehti Growth Company 2019

Kauppalehti Growth Company 2019